Sunday, April 14, 2013

Fitim parashë nga rruga e dhunës

Opcioni për të fituar para në këtë mënyrë, patjetër na bëjnë të mendojmë njëqind herë për të bërë atë. Si jo, vetëm të imagjinoni nëse ne kishim për të bërë atë për hir të parave me anë të muskujve konkuroi në unaza siç bëri grua me emrin Ronda Rousey. Kockat e thyera, Bonyok, bruises dhe në spital është rrezik minimal që ne do të marrin. Pra ... si? doni të interesuar për të gjetur paratë për të shkuar nëpër rrugën e vështirë si kjo?